Keresés ebben a blogban

2011. január 1., szombat

Légmentes Colon-Hydro Terápia Plusz


          
Ma már sokan tudják, hogy a colon-hydro terápia nem más, mint egy több ezer éves ősi hagyományra épülő vastagbéltisztítási módszer, melyet már Hippokratész is alkalmazott. Hogy miért is van szüksége vastagbelünknek alapos tisztításra? A helytelen táplálkozás, valamint a stresszes életmód miatt a vastagbél mozgása, perisztartikája egyre lassul, renyhébbé válik. Ennek következtében a táplálék szervezetünkbe kerülése és kiürülése közötti idő olyannyira megnő, hogy az erjedni kezd, s rothadási folyamat indul el. Mivel az így felhalmozódott salak- és méreganyag nem képes magától tökéletesen kiürülni, a bélben tárolódva folyamatosan tágítja a vastagbelet.
A leghatékonyabb módszer, az ilyen problémákkal küszködő vastagbél kitisztítására, a már fentebb említett légmentes colon-hydro terápia. Itt külön hangsúlyt fektetnénk a „légmentes” jelzőre, mivel ez az egyedüli módszer, amellyel megakadályozzuk a levegőnek a terápia alatt való vastagbélbe jutását, megsokszorozva ezzel a terápia hatékonyságát és biztonságosságát.  Ennek az eljárásnak a kidolgozásához több éves kutatásra és kísérletezésre volt szükség, amely eljárás ma már a Magyar Szabadalmi Hivatal védelme alatt áll. Ez  a teljesen fájdalom- és kockázatmentes eljárás az ősi módszer és a modern kor követelményeit ötvözve a ma világi viszonylatban megtalálható leghatékonyabb vastagbéltisztítást kínálja Önnek. A megfelelő belső előkészítés után a vastagbél mindössze néhány nap alatt megtisztítható több éves salak- és méreganyag-lerakódásaitól. S mivel vastagbelünk adja az immunrendszerünk 75%–át, a betegeskedő, allergiákkal küszködő társadalmunknak erre egyértelműen nagy szüksége lenne. A tapasztalat azt mutatja, hogy a megfelelő előkészítés és a tisztítást megelőző estén elvégzett alapos hashajtás után a vastagbélből átlagosan 6-8 kg salak- és méreganyag távozik. A vastagbél tisztítása kellemes környezetben, meleg és hideg víz segítségével, alhasi masszázs kíséretében történik – melyet előzetes orvosi vizsgálat előz meg, kizárva a vastagbél gyulladásos állapotát és bármilyen más ellenjavallatot.
            A salak- és méreganyag-felhalmozódást a következő tünetek jelezhetik: emésztőszervi megbetegedések (reflux, székrekedés, candidiasis); fejfájás, pánikbetegség, depresszió, autoimmun betegségek, allergiák, fekélyek, meddőség, impotencia, magas vérnyomás, bélbetegségek, izomsorvadás, máj és más belső szervek betegségei, bőrbetegségek (pattanások, aknés bőr, ekcéma).
. 
            A vastagbél teljes szakaszának kitisztítása után minden más kezelés és terápia hatékonysága megnő, hiszen a gyógyulási folyamatok felgyorsulnak és a gyógyhatású készítmények felszívódása megsokszorozódik. Az élethez nélkülözhetetlen víz a méreganyagok távozásával képes kellő mennyiségben felszívódni a sejtekbe, s az emberi szervezet visszanyeri belső öngyógyító képességét.

Ingyenes konzultáció:

0036-20-3926-733

Az első kezelés árából 50%os kedvezményt érő kuponért írjon nekünk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése