Keresés ebben a blogban

2011. január 1., szombat

A kezelésről

A kezelésről:
Az alkalmankénti 40 perces kezelés alatt a páciens kényelmesen fekszik a hátán, mi közben felváltva hideg-meleg vizet juttatunk a vastagbélbe. A hőmérséklet különbség a belet mozgásra készteti, ezáltal könnyen leválik a bélsár a vastagbél faláról és a kiöblösödésekből. Így javul a bél tónusa, vérellátása, perisztaltikája. A kezelést folyamatos, személyre szabott alhasi masszázs egészít ki.
 Ellentétben az eddig ismert módszerekkel, itt 100%-osan légmentesen történik a vastagbél tisztítása. A kezelést kötelező orvosi vizsgálat előzi meg, melynek ára: 5000 forint. A kezelés előtt 24 órával glauber/keserű sóval történő hashajtást végez a kliens, melyet követően szilárd vagy rostos étel fogyasztása nem ajánlott. A kezelések kb.40 percesek (maximum 1 óra), s alkalmanként 9500 forintba kerülnek. A diétával egybekötött előkészítést   (1 hét, súlyosabb esetben akár 2-3, állapottól függően) követően 3-4 alkalmas légmentes hydro-colon terápia alkalmas a vastagbél teljes kitisztításához. (Azért nem elegendő csupán egy alkalom a teljes tisztításhoz, mert a vastagbél nem egyszerre nyitja meg három szakaszát.) Ha a harmadik kezelés után még történik tisztulás, úgy javasolt a további kezelés. Az előkészítéses kezelés esetén 98%-ban biztos, hogy elég a három kezelés. Az előkészítés alatt fogyasztandó táplálék kiegészítők ára: kb. 30. 000 forint.
Melyek azok a leggyakoribb kórképek, melyekre a LCHTP megoldást jelenthet?
·         székrekedés, hasmenés, puffadás, teltségérzet, hasfájás, emésztési problémák
·         fejfájás-migrén, szédülés, fülzúgás,
·         fáradékonyság, kimerültség, depresszió, egyéb központi idegrendszeri problémák,
·         bőrbetegségek, pattanások, fertőzések, hepatitis, psoriasis, vitiligó-(pigment hiány), ekcéma, hajhullás, allergiák,
·         asztma, izületi-problémák, gyulladások, isiász, lumbágó, porckorong-problémák (gerincsérv),
·         anyagcsere-zavarok, elhízás, cukorbetegség, autoimmun betegségek, gombás megbetegedések, candidiasis, krónikus felső-légúti, húgyúti, és kismedencei gyulladások,
·         arc-ideg zsába, pajzsmirigy betegségei,
·         lábszárfekély, diabétesz, láb, talpi fekélyek,
·         változókor, nőgyógyászati panaszok, meddőség, impotencia, inkontinencia (vizelettartási zavar),
·         fogágy-betegségek, reflux, szívpanaszok, magas vérnyomás, prosztata betegségek, hüvely-gomba, kóros fogyás, csontritkulás, daganatos betegségek, szembetegségek, szürke hályog, zöld hályog, aranyér, Alzheimer kór, sclerosis multiplex, bechterew kór.
Vannak azonban olyan megbetegedések/elváltozások, melyek fennállása esetén a kezelést NEM SZABAD ELVÉGEZNI.
 Ezek:
·         hasi műtétek után közvetlenül
·         súlyos szívbetegség, szívelégtelenség
·         kiugró és kezeletlen magas vérnyomás
·         aneurizmák (értágulat)
·         gyomor-bélrendszeri vérzések
·         a vastagbél gyulladásainak akut stádiuma
·         gyulladt aranyér
·         terhesség
Az egyszer használatos eszközt úgy képezték ki, hogy nyálkahártya sérülést ne okozhasson.A maximum egyórás kezelés a szervezet só- és vízháztartását érdemben nem befolyásolja. A készülék fizikailag nem tud olyan nyomást előállítani, amely a vastagbelet károsíthatná.
Ingyenes konzultáció:

0036-20-3926-733

Az első kezelés árából 50%os kedvezményt érő kuponért írjon nekünk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése